Om

Bilde tatt 30.03.13 kl. 12.47Nettstedet er laget av en som aldri har klart å «svømme med strømmen» men heller foretrekker å svømme uvanlige steder – finne ut ting mer eller mindre på egen hånd – og ikke godta noe fordi «det er sånn».

Med andre ord: Den fyren du ser på bildet.

Har et flersidig liv – som de fleste andre – arbeidssiden består for øyeblikket i å være IKT-konsulent på heltid i Hordaland Fylkeskommune, og være kontaktperson for kollegane mine i Sunnhordlandsregionen. I tillegg studerer jeg pedagogikk, og er lærer i 45% stilling.

Før det har jeg vært en slags gründer i mange år – startet og ledet firma som arbeidet med prosjekter innen IKT: Produksjon av nettsystemer, og systemer for å få lyd + bilde stabilt gjennom datanettverk.

Ville forenkle livet, sette av tid til det som står i Romerne 10:13-15, så firmaene ble solgt og jeg prøver meg som «statsansatt» på videregående skoler. Passer egentlig ypperlig, selv jeg må tilstå jeg ikke har klart å slutte helt med uvanen med å ta på meg mye..

På privatsiden: Gift med ei jeg er veldig glad i, har et privatliv jeg ikke diskuterer her. Prøver fortsatt å forenkle livet slik at det blir mer tid til de viktigste tingene – men det er av og til vanskelig når man er et ja-menneske..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *